Nabewerking

Op onze afdeling nabewerking beschikken we over een groot scala aan afwerkingsapparatuur. Op een vloeroppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter, kunnen wij bijna iedere vorm van nabewerking uitvoeren. Of het nu gaat om snijden, vouwen, hechten, stansen, lamineren of zelfs het verpakken in enveloppen of in folie. Dat doen wij allemaal milieuvriendelijk en in eigen huis. Hierdoor zijn wij vaak in staat zeer korte levertijden te realiseren.

Onze apparaten


Voor het hechten van grote oplagen brochures maken wij gebruik van een Heidelberg Stitchmaster ST100


Onze folieverpakkingsmachine van Buhrs verpakt producten per stuk in folie.


Het snijden gebeurt op een polar 115 XT autotrim configuratie met snipperafvoer, weigthtronic, automatische afstapelaar en koppeling met automatische folie verpakkingsmachine. Met deze configuratie kunnen we bijvoorbeeld drukvellen aftellen, snijden en automatisch laten verpakken.Voor het inhangen van wire-o-boeken en kalenders maken wij gebruik van een Renz Mobi 500. Met een werkbreedte van 500 mm en een snelheid tot 700 exemplaren per uur een echt werkpaard.


Voor grote oplagen ringbanden, maken wij gebruik van een MKW-flex vergaarmachine. Een unieke machine waar op zelfs tot een formaat van 50×70 cm vergaard kan worden. Doordat de machine ook is voorzien van een vouw-, hecht- en trim-unit wordt hij ook ingezet voor het afwerken van kleinere oplagen brochures.

Onze James Burn pons automaat voor het ponsen van kalenders, bloks en andere wire-o-binding producten. Diverse ponsblokken aanwezig zoals 3:1, 3:1 met kalenderduim, 2:1 en 2:1 met perforatie en 4 boorgaten, bijvoorbeeld voor collegebloks. Maximale werkbreedte is 610 mm. De machine kan een ongekende snelheid behalen tot boven de 70.000 vellen per uur!


Voor het lamineren maken wij gebruik van een thermische lamineermachine. Met deze machine kunnen we zowel 1-zijdig als 2-zijdig laminaat aanbrengen ter bescherming of verfraaiing van uw drukwerk.

Uiteraard kunnen we ook vouwen, (bloks) lijmen, boren, (bloks) hechten, stansen, perforeren, rillen, nummeren, couverteren, enz. enz.