Brievenbusdozen, “corona” dozen voor teambevordering en klantcontact

Als grafisch bedrijf leveren wij al jaren dozen en doosjes voor bedrijven in retail en pharma, maar ook voor organisaties die hun medewerkers willen bedanken of de team-spirit willen versterken. Daarnaast maken wij dozen en doosjes om de verkoop te stimuleren, klanten te bedanken bij een bijzonder moment of uitnodigingen voor een bijzonder evenement.

Eigenlijk is uw wens het belangrijkste: Op maat gemaakt, standaard modellen al of niet in kartonkleur, wit of full colour bedrukt.

Onze standaard dozen staan op onze picea-site, zoals u ziet onderdeel van organisatie en gevestigd op hetzelfde adres als de drukkerij en de productie van kunststof doosjes en kartonnen pallets.

Een paar voorbeelden van bijzondere dozen en doosjes staan hieronder. Sommigen hebben wij van A tot Z ontworpen en geproduceerd, anderen hebben wij gedrukt met de bijzondere opdrukken en layouts van onze klanten, waardoor we sommige “onherkenbaar” hebben gemaakt. U bent onze klant, wij kunnen uw wensen realiseren! 0598 453 214