Drukkerij

Wat wilt u gedrukt hebben? Dat is de eerste vraag die wij aan u zullen stellen, want het gehele proces is daarvan afhankelijk. We werken al sinds 1983 zoveel mogelijk op maat. Dat betekent dat we specifiek voor u kijken wat de beste werkwijze is.
Of het nu visitekaartjes, posters of etiketten zijn waar u naar zoekt, wij regelen het voor u. Op een milieuvriendelijke manier. Op basis van hoeveel drukwerk u nodig heeft en hoe snel u het wilt hebben, bepalen wij dekeuze voor onze printers of drukpersen. Altijd met de nieuwste technologie├źn, zodat u de beste kwaliteit drukwerk ontvangt.

Onze afdeling Prepress staat voor het grootste deel in dienst van onze eigen drukkerij en printafdeling. Hier ontwerpen we echter ook de verpakkingen voor onze klanten.
Dagelijks worden bestanden van onze klanten verwerkt. Dit gebeurt volledig digitaal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een volautomatische Heidelberg CtP-belichter (Computer-to-Plate). De productie van deze platen gebeurt milieuvriendelijk. Daarnaast wordt de afdeling ook vaak ingezet voor het beheren van websites, databases, het geven van technisch advies en het verzorgen van lay-out en opmaak.

Op onze afdeling nabewerking beschikken we over een groot scala aan afwerkingsapparatuur. Of het nu gaat om snijden, vouwen, vergaren, hechten, stansen, lamineren, wire-o-binden of zelfs het verpakken in enveloppen. Dat doen wij allemaal milieuvriendelijk en in eigen huis. Hierdoor zijn wij vaak in staat zeer korte levertijden te realiseren.

In overleg, kunt u een permanente hoeveelheid drukwerk opslaan in ons magazijn in Zuidbroek. Deze voorraad is altijd op afroep beschikbaar. Dit is ideaal voor een organisatie met een hoog verbruiksvolume. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat er voldoende voorraad is, zonder dat uw eigen opslagruimtes belast worden.