Drukwerk

Niet dat de modernste technieken bepalend zijn voor het beste resultaat, maar het helpt u en ons een flink stuk op weg.

Daarom maken wij in onze drukkerij onder andere gebruik van de laatste 5-kleuren drukpers van het merk Heidelberg type Speedmaster. Daarmee is het mogelijk om een hoogglans, zijdeglans of zelfs “drip-off” veredeling aan te brengen. Uw drukwerk heeft daardoor meer onderscheidend vermogen. Dit zonder de hogere kosten van laminaat en UV spotlakken. De droogtijd wordt door lak beperkt tot enkele minuten waardoor zeer snelle leveringen mogelijk zijn.
“Prepress Link” zorgt ervoor dat alle gegevens uit de prepress studio rechtstreeks worden doorgegeven aan de drukpers. Hierdoor wordt de kwaliteit verhoogd en zijn de insteltijden aanzienlijk verkort.

Reclame drukwerk

Drukwerk is een belangrijk medium voor reclame.
Door middel van brochures, folders, posters, presentatiemappen, mailingen enz. worden (potentiële) klanten op een doeltreffende manier bereikt. Grafisch bedrijf de Bruin B.V. is een specialist op het gebied van bijzondere reclame-uitingen. Door onze druktechnische mogelijkheden, zoals het toevoegen van metaalkleuren, vernissen en/of lakken aan uw drukwerk, trekken uw reclame uitingen extra de aandacht van uw doelgroep.

Huisstijldrukwerk

Een bedrijf of organisatie wordt herkenbaar door gebruik van van kleur, logo’s, beeldmerken, enz., samen de huisstijl genoemd. Briefpapier, fakturen, visitekaartjes enz. belanden op het bureau van uw relaties. Samen met bijv. de reclame op uw bedrijfswagens en uw website bepalen ze daarmee de uitstraling van uw onderneming.
Voor het beheer en de juiste uitvoering van de huisstijl bent u bij grafisch bedrijf de Bruin B.V. aan het juiste adres.

Brochures en boeken

Drukwerk is zeer divers
Of het nu om gaat om het drukken van uw briefpapier of enveloppen, uw presentatiemappen, doosjes of folders, grafisch bedrijf de Bruin B.V. doet het allemaal. Brochures en boeken vormen door de complexiteit toch een aparte discipline in de grafische industrie. In onze drukkerij worden jaarlijks vele honderden titels gedrukt. Hierbij kunt u denken aan jaarverslagen, reisgidsen, handleidingen, productcatalogi, agenda’s,  enz.
 En of u nu twee nietjes in uw brochure wilt of drie, of b.v. 2 of 4 oognieten, onze hechtstraat is niets te gek.

Familiedrukwerk

Bij grafisch bedrijf de Bruin B.V. kunt u kiezen uit een groot assortiment familiedrukwerk. Bij geboorte, verloving, huwelijk of voor een andere bijzondere gelegenheid. Neem tijdig contact met ons op voor een creatieve vertaling van uw blijde boodschap. Van diverse leveranciers hebben wij monstercollecties in huis, welke u niet alleen op bij ons op kantoor, maar ook thuis op uw gemak kunt bekijken.
Uiteraard kunnen we voor u ook kaarten maken van een aangeleverd ontwerp of kan onze afdeling prepress een kaart voor u maken zodat u altijd een unieke kaart kunt versturen.

Ook voor rouwkaarten en dankzeggingskaarten kunt u bij ons terecht. We merken dat steeds meer families een eigen kaart ontwikkelen en zo een verdrietig moment te herinneren. Juist de keuze voor een speciale papiersoort, afwijkende teksten en beelden maken het verschil met een printje op gewoon papier.