BASE Amsterdam en Grafisch bedrijf de Bruin

We zijn blij dat een een samenwerking hebben kunnen aangaan met BASE Amsterdam, een (dit jaar online) evenement in Amsterdam. Vorig jaar zo’n 200 deelnemers in Amsterdam, dit jaar vanwege COVID-19 een kleine 250 mensen wereldwijd. Mensen die allemaal een aantal andere deelnemers kennen, maar voor de meesten is meer dan 90% nieuw. En dat zijn kansen op een goed gesprek, op een goede partner voor een lopend project maar natuurlijk ook voor het leggen van zakelijke contacten.

En wij gaan doen waar we in Zuidbroek goed in zijn: Uitgeven en drukken.

Van de bijeenkomst wordt een A5-boekje gemaakt met daarin de speeches, contact informatie en alles wat de organisatie wenselijk vindt. Dat gaan wij uitgeven en distribueren. Omdat boeken nu eenmaal een andere attentiewaarde hebben dan een digitale herinnering én omdat wij van houden van boeken drukken!